Wędliny Złotnickie
Oferta
-
Kiełbasa biała parzona50,00 zł/kg
-
Szynka z ziołami60,00 zł/kg
-
Szynka gotowana60,00 zł/kg
-
Kiełbasa polska wędzona60,00 zł/kg
-
Pasztet pieczony w foremce alu.10,00 zł/200g
-
Parówki cienkie45,00 zł/kg
-
Parówki grube45,00 zł/kg
-
Frankfurterki50,00 zł/kg
-
Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim50,00 zł/kg
-
Wątrobianka (słoik)15,00 zł/250ml
-
Bigos15,00 zł/500ml
Złóż zamówienie i ciesz się wyjątkowymi smakami prosto z naszego gospodarstwa!
Zamówienia przyjmujemy pod podanym linkiem. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt:
Andrzej Lisiecki tel. 514 637 760
Oferta
-
Kiełbasa biała parzona50,00 zł/kg
-
Szynka z ziołami60,00 zł/kg
-
Szynka gotowana60,00 zł/kg
-
Kiełbasa polska wędzona60,00 zł/kg
-
Pasztet pieczony w foremce alu.10,00 zł/200g
-
Parówki cienkie45,00 zł/kg
-
Parówki grube45,00 zł/kg
-
Frankfurterki50,00 zł/kg
-
Kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim50,00 zł/kg
-
Wątrobianka (słoik)15,00 zł/250ml
-
Bigos15,00 zł/500ml
Złóż zamówienie i ciesz się wyjątkowymi smakami prosto z naszego gospodarstwa!
Zamówienia przyjmujemy pod podanym linkiem. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt:
Andrzej Lisiecki tel. 514 637 760
Termin składania zamówień
Termin odbioru zamówień
Miejsce odbioru zamówienia
62-002 Suchy Las
62-002 Suchy Las
Przetwórca
Dostawca Świni Złotnickiej
Rolnicze Gospodarstwo Doświadczalne Swadzim
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Parkowa 4, 62-080 Tarnowo Podgórne
Przetwórca
Dostawca Świni Złotnickiej
Rolnicze Gospodarstwo Doświadczalne Swadzim
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Parkowa 4, 62-080 Tarnowo Podgórne
Sery Złotnickie
Oferta
Sery z mleka krowiego
-
Podpuszczkowe wszystkie smaki65,00 zł/kgDostępne rodzaje serów: z orzechem włoskim, kozieradką, czarnuszką, ziołami włoskimi, kminkiem, czosnkiem niedźwiedzim, papryką, wędzony dymem olchowym, czubrycą. Skład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Tylżycki dojrzewany105,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Dojrzewający105,00 zł/kgSer dojrzewany minimum 8 tygodni. Skład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna, osłonka sera polioctan - niejadalna.
-
Twaróg wędzony dymem olchowym45,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, sól kamienna, naturalny dym olchowy.
-
Twaróg naturalny45,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, sól kamienna.
-
Sałatkowy typu greckiego70,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
Sery z mleka owczego
-
Podpuszczkowe wszystkie smaki80,00 zł/kgDostępne rodzaje serów: z orzechem włoskim, kozieradką, czarnuszką, ziołami włoskimi, kminkiem, czosnkiem niedźwiedzim, papryką, wędzony dymem olchowym, czubrycą. Skład: mleko owcze niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Dojrzewający130,00 zł/kgSer dojrzewany minimum 8 tygodni. Skład: mleko owcze niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna, osłonka sera polioctan - niejadalna.
Sery pakowane próżniowo ok. 160-220 g.
Złóż zamówienie i ciesz się wyjątkowymi smakami prosto z naszego gospodarstwa!
Zamówienia na sery przyjmujemy telefonicznie lub na wskazany adres e-mail.
Składanie zamówienia
Andrzej Lisiecki
✆ 514 637 760
✉︎ owcergd@up.poznan.pl
Odbiór zamówienia
Złotniki, ul. Słoneczna 1
62-OO2 Suchy Las
Sery Złotnickie
Oferta
Sery z mleka krowiego
-
Podpuszczkowe wszystkie smaki65,00 zł/kgDostępne rodzaje serów: z orzechem włoskim, kozieradką, czarnuszką, ziołami włoskimi, kminkiem, czosnkiem niedźwiedzim, papryką, wędzony dymem olchowym, czubrycą. Skład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Tylżycki dojrzewany105,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Dojrzewający105,00 zł/kgSer dojrzewany minimum 8 tygodni. Skład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna, osłonka sera polioctan - niejadalna.
-
Twaróg wędzony dymem olchowym45,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, sól kamienna, naturalny dym olchowy.
-
Twaróg naturalny45,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, sól kamienna.
-
Sałatkowy typu greckiego70,00 zł/kgSkład: mleko krowie niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
Sery z mleka owczego
-
Podpuszczkowe wszystkie smaki80,00 zł/kgDostępne rodzaje serów: z orzechem włoskim, kozieradką, czarnuszką, ziołami włoskimi, kminkiem, czosnkiem niedźwiedzim, papryką, wędzony dymem olchowym, czubrycą. Skład: mleko owcze niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna.
-
Dojrzewający130,00 zł/kgSer dojrzewany minimum 8 tygodni. Skład: mleko owcze niskopasteryzowane, kultury bakterii serowarskich, podpuszczka mikrobiologiczna, sól kamienna, osłonka sera polioctan - niejadalna.
Sery pakowane próżniowo ok. 160-220 g.
Złóż zamówienie i ciesz się wyjątkowymi smakami prosto z naszego gospodarstwa!
Zamówienia na sery przyjmujemy telefonicznie lub na wskazany adres e-mail.
Składanie zamówienia
Andrzej Lisiecki
tel. 514 637 760
e-mail: owcergd@up.poznan.pl
Odbiór zamówienia
Złotniki, ul. Słoneczna 1
62-OO2 Suchy Las